Produkter...

SMYCKEN

Hänge HittaDjurTassen 100 kr


Hänge HittaDjurTassen Själ och Hjärta 120 kr



Berlocken sitter i ett klolås. Du kan välja att ha den på tex: Väskan, halskedjan, armbandet, till hunden/katten, i nyckelknippan, i dragkedjan etc.
Önskas vanlig ring istället (som på bilden) för klolås är det bara att skriva till det vid beställningen (ingen prisskillnad)
Alla delar är nickelfria (enligt de företag vi beställt delarna från)

OBS! Vill man ha kulkedja (den på bilderna) till sitt hänge, maila oss för pris och längd.



VYKORT

Vykort Katt 10 kr


Vykort TassiHand 10 kr


Vykort Schäfernos 10 kr


Vykort Taxnos 10 kr




Fraktkostnad tillkommer

För beställning eller frågor maila oss på [email protected]

Hittadjur stämpeln syns självklart inte på det riktiga vykortet.

OBS! Det är INTE tillåtet att kopiera dessa bilder för NÅGON annan användning utan vår tillåtelse.

Saker som hänt, saker som kommer att hända..

Då sms tjänsten har varit en katastrof och det mesta har gått till avgifter så kommer vi inte ha kvar den utan enbart Plusgirot.
I flera månader har vi funderat på hur vi kan få sidan att inte bara kosta oss en massa pengar och kanske få tillbaka lite så vi kan fortsätta dela ut gratis material om tex Varmt i bil, fyrverkeriskyltar m.m.

Petra fick en tanke för några månader sen att göra ett smycke och efter mycket om och men gjordes ett sådant innan jul. Vi har även gjort vykort som blev jättefina. Sen har det hänt väldigt mycket i våra liv som gjort att sidan fått komma lite längre ner på prioritetslistan...

Vår schäfer fick en tråkigt diagnos i januari 2010. Han har en sjukdom som heter Degenerativ Myleopati (schäfervingilighet). Han kommer bli förlamad sakta men säkert i sin bakdel. Vi tar en dag i taget och arbetar med honom så att han ska må så bra som möjligt tex genom simning. Vi har även sedan i somras skaffat en ramp till bilen så han slipper hoppa och slita mer på sin kropp vid snart 10 ås ålder. Han äter även AktivHund tillskott och har viktmanschetter som är helt otroliga när det gäller effekten på hans gång och smidighet.

Vår älskade Bamse, vårt hjärta, vår bäste vän.... han som räddat hundar, hjälpt taxen till att känna trygghet och ett stort självförtroende, hjälpt hundrädda, skyddat matte vid överfall, bidragit till att göra matte friskare....det finns inga ord att beskriva allt...


Vår tax har fått diagnosen epilepsi och vi tar även en dag i taget med honom. Peppar peppar kommer anfallen VÄLDIGT sällan än så länge så det påverkar inte hans liv så dramatiskt mycket. Lilla hjärtat...

Snart kommer även hela sidan att uppdateras med lite ny design och funktioner till det bättre. Det blir ingen dramatisk skillnad men ändå :-)

Så länge lägger vi ut bilder på produkterna här i bloggen men det kommer att komma ett formulär m.m. på själva hemsidan. Vill man beställa eller kontakta oss så är det bara att maila på [email protected]

Liten hund påkörd Enviken, Dalarna

Liten svart vit hund påkörd i  Enviken (Dalarna) imorse. Hunden sprang från platsen och kunde tyvärr inte infångas.


http://www.dt.se/blogg/piasblogg/

RSS 2.0